Blog

Websites zorgaanbieders vaak nog onvoldoende veilig

Steeds meer bedrijven komen tot de ontdekking, dat hun website niet meer voldoet aan de meest basale veiligheidseisen. Denkt u daarbij aan het gebruiken van een certificaat voor een https verbinding.

Wist u bijvoorbeeld, dat wanneer u een e-mailadres laat invullen op uw “bel mij terug” formulier dat u daarmee onderhevig bent aan wet bescherming persoonsgegevens? Dit is het geval omdat deze handeling persoonsgegevens vanaf uw website transporteert naar bijvoorbeeld uw e-mailadres of uw database.

De zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars zijn er inmiddels van doordrongen dat ze dit allang hadden moeten regelen. Maar hier stopt het niet. Als we praten over het veilig transporteren dan gaat dit veel verder dan alleen het invullen van een emailadres op uw website. Het is van het grootste belang, voor beide partijen (zowel voor de bezoeker als de eigenaar van de website) dat veiligheid boven alles gaat. OrselMCH levert veilige oplossingen, met de nodige bescherming en vakmanschap, om uw website/server/dienst aan de laatste veiligheidseisen te laten voldoen.

Neemt u eens contact met ons op voor een complete scan voor uw website en alles wat daarbij hoort.

Bron artikel: Telegraaf

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen of om een afspraak te maken.


We kunnen u ook terugbellen:
velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 
HAProxy logo
Sophos logo
Nginx logo

Beschikbaarheid

Deze cijfers representeren de functionele volledig werkende dienst van alle klanten. Hier is het overgrote deel datacenter redundant opgebouwd. Hoge uptimes in dit overzicht kunnen benadeeld worden als vele enkele servers ongeplande downtime zouden bevatten of bij netwerk onderbrekingen. Dit cijfer wordt maandelijks bijgesteld.

Applicaties

Dit zijn het aantal applicaties die actief zijn voor onze dienstverlening en de maatwerkapplicaties van onze klanten in volledige werking.

Lopende projecten

Dit is de hoeveelheid lopende projecten. Hieronder verstaan wij: het migreren van klantomgevingen, bouwen van nieuwe applicaties, migreren van applicaties en overige projectwerkzaamheden

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een korte enquéte met betrekking tot de klanttevredenheid. Door middel van tien korte vragen per klant, stellen wij de klanttevredenheid vast van alle klanten bij elkaar. Omdat de vragen divers zijn is het leveren van kwaliteit op alle gebieden belangrijk