Blog

Uw Wordpress, Joomla! of Drupal website veilig in de Cloud hosten?

U herkent het vast wel, weer is uw Wordpress, Joomla! of Drupal CMS systeem gehackt. Uw ranking op Google krijgt een extra melding in de zoek resultaten: deze website is mogelijk gehackt waarmee u niet betrouwbaar over komt op de bezoeker en het ook nadelig is voor uw ranking in Google.

Wordpress, joomla! of drupal Updates?

Goede beveiliging is één maar het bijhouden (patchen) van kleine lekken maar ook het upgraden van uw sites en plugins zijn van groot belang. Toch gebeurt het dat Wordpress, Joomla of Drupal sites nog steeds worden gehackt, ook als u regelmatig updates doorvoert.

De oplossing voor veilig hosten:

Bij OrselMCH hebben we daar een unieke Cloud oplossing voor geïmplementeerd, om deze CMS systemen te beschermen doormiddel van live patching! U bent voortaan met uw Wordpress, Joomla! of drupal website perfect beschermd tegen malware (scripts) aanvallen en security kwetsbaarheden. Ook wanneer er onverhoopt toch besmette bestanden gevonden worden die door het eerste systeem niet gedetecteerd zijn, elimineren wij deze slagvaardig. Uw Wordpress, Joomla! of Drupal website voortaan écht veilig hosten?

Dat doet u bij OrselMCH!.. Meer informatie? vult u dan onderaan de pagina uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op.

Wist u dat?

Wij deze diensten (zeer spoedig) ook kunnen aanbieden voor de volgende applicaties:

a. Magento
b. WooCommerce
c. PrestaShop

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen of om een afspraak te maken.


We kunnen u ook terugbellen:
velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 
HAProxy logo
Sophos logo
Nginx logo

Beschikbaarheid

Deze cijfers representeren de functionele volledig werkende dienst van alle klanten. Hier is het overgrote deel datacenter redundant opgebouwd. Hoge uptimes in dit overzicht kunnen benadeeld worden als vele enkele servers ongeplande downtime zouden bevatten of bij netwerk onderbrekingen. Dit cijfer wordt maandelijks bijgesteld.

Applicaties

Dit zijn het aantal applicaties die actief zijn voor onze dienstverlening en de maatwerkapplicaties van onze klanten in volledige werking.

Lopende projecten

Dit is de hoeveelheid lopende projecten. Hieronder verstaan wij: het migreren van klantomgevingen, bouwen van nieuwe applicaties, migreren van applicaties en overige projectwerkzaamheden

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een korte enquéte met betrekking tot de klanttevredenheid. Door middel van tien korte vragen per klant, stellen wij de klanttevredenheid vast van alle klanten bij elkaar. Omdat de vragen divers zijn is het leveren van kwaliteit op alle gebieden belangrijk