Hoe we werken

Fundamenteel anders

Ons doel is een ‘langdurige samenwerking’met onze klanten. Spreekt u dat ook aan? Wij gaan namelijk voor een langetermijnsamenwerking waarbij we een aantal zaken fundamenteel anders geregeld hebben dan onze concurrenten. Wij werken zonder managerstructuren en selecteren onze medewerkers op basis van verantwoordelijkheidsgevoel, teamdrive, betrokkenheid, sociale capaciteiten en prestaties in zijn of haar vak. Juist omdat we vooraf al heel goed weten wat we doen, kunnen we met u op basis van vaste prijsafspraken werken.

Uw bedrijf staat centraal

Onze technische medewerker wordt ook uw contactpersoon. U spreekt niet met een helpdesk, maar met een vaste medewerker die uw omgeving en productie maar ook uw bedrijf goed kent. Wij investeren in onze klanten en proberen zo ook met u mee te denken. Als deze vaste medewerker niet aanwezig is, dan wordt deze altijd vervangen door een andere vaste medewerker. Er zijn dus naast alle documentaties altijd twee medewerkers die uw omgeving kennen.

Werkwijze

Wij werken middels Agile en scrum om ons werk uitermate goed voorspelbaar en meetbaar te houden. Zo weten we al tijdig wanneer we capaciteit moeten opschalen om de afgesproken opleverdatum te kunnen waarborgen. Impediments (blokkades) worden slagvaardig en doelgericht opgelost.

Kennismaking

Bij een kennismaking met uw bedrijf zal de eerste sessie initieel door onze sales medewerker gedaan worden. Na het bereiken van een zakelijke overeenkomst zal de technische persoon die uw project aanneemt persoonlijk bij u langskomen om u voortaan verder te helpen. Uiteraard geheel conform offerte. Indien het project grootschalig is dan kan de medewerker in overleg besluiten een extra collega mee te vragen. We willen er 100% zeker van zijn dat al uw vragen goed geïnventariseerd en beantwoord worden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

We zijn gevestigd in Nederland maar leveren services in:

Europa

 • Londen
 • Amsterdam
 • Frankfurt am Main

Verenigde staten

 • Washington DC
 • San Fransisco
 • Chicago
 • Dallas
 • New York

Azië Pacific

 • Singapore
 • Hongkong
 • Sidney

Beschikbaarheid

Deze cijfers representeren de functionele volledig werkende dienst van alle klanten. Hier is het overgrote deel datacenter redundant opgebouwd. Hoge uptimes in dit overzicht kunnen benadeeld worden als vele enkele servers ongeplande downtime zouden bevatten of bij netwerk onderbrekingen. Dit cijfer wordt maandelijks bijgesteld.

Applicaties

Dit zijn het aantal applicaties die actief zijn voor onze dienstverlening en de maatwerkapplicaties van onze klanten in volledige werking.

Lopende projecten

Dit is de hoeveelheid lopende projecten. Hieronder verstaan wij: het migreren van klantomgevingen, bouwen van nieuwe applicaties, migreren van applicaties en overige projectwerkzaamheden

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een korte enquéte met betrekking tot de klanttevredenheid. Door middel van tien korte vragen per klant, stellen wij de klanttevredenheid vast van alle klanten bij elkaar. Omdat de vragen divers zijn is het leveren van kwaliteit op alle gebieden belangrijk