Visie

Onze visie

Het gebruik van de technologieën van morgen voor de uitdagingen van vandaag. Dat is een sterk groeiende wens van steeds meer bedrijven en van onze klanten. Met name als zij hun diensten – online – aanbieden via apps, webshops, hosting, of spelplatformen. In deze dynamische wereld, die steeds sneller gaat, is het instappen of afvallen.

Traditioneel systeembeheer is tegenwoordig vaak compleet vervangen door Agile en DevOps. Een aanpak die heel goed aansluit op de vraag van vandaag. Denk dan met name aan: short time to market, voorspelbaar, innovatief en dynamisch blijven omdat de markt in razend tempo verandert. Geen nood, wij sprinten met u mee!

Wij geloven dat we anders om moeten gaan met de IT-oplossingen zoals we dat gewend zijn vanuit het verleden. Dit is éen van de redenen dat wij niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de functionele vraag van de klant en wat we technisch kunnen inzetten om de ideale (maatwerk) oplossing te ontwikkelen.

Dit is natuurlijk niet alles. Al uw voorzieningen moeten ook voldoen aan hoogwaardige beveiliging. Hierbij houden we rekening met heel veel zaken, zodat we de continuïteit voor uw systemen kunnen (blijven) waarborgen. Tegenwoordig is een basisvorm van beveiliging allang niet meer toereikend.

Wij vinden het belangrijk voor uw business om middelen in te kunnen zetten die betrouwbaar en beschikbaar zijn. Het hebben van up-to-date kennis van uw IT én het juiste inzicht in uw belangen zijn hierbij essentieel.

We moeten constant innoveren en kijken hoe onze klanten kunnen profiteren van de nieuwste technieken en oplossingen. Wij helpen u om voorop te blijven lopen op IT-gebied en met uw diensten en services altijd beschikbaar te zijn.

Wij zijn klaar voor elke nieuwe stap in de toekomst. U ook?

Lees meer over onze services of neem contact op

We zijn gevestigd in Nederland maar leveren services in:

Europa

 • Londen
 • Amsterdam
 • Frankfurt am Main

Verenigde staten

 • Washington DC
 • San Fransisco
 • Chicago
 • Dallas
 • New York

Azië Pacific

 • Singapore
 • Hongkong
 • Sidney

Beschikbaarheid

Deze cijfers representeren de functionele volledig werkende dienst van alle klanten. Hier is het overgrote deel datacenter redundant opgebouwd. Hoge uptimes in dit overzicht kunnen benadeeld worden als vele enkele servers ongeplande downtime zouden bevatten of bij netwerk onderbrekingen. Dit cijfer wordt maandelijks bijgesteld.

Applicaties

Dit zijn het aantal applicaties die actief zijn voor onze dienstverlening en de maatwerkapplicaties van onze klanten in volledige werking.

Lopende projecten

Dit is de hoeveelheid lopende projecten. Hieronder verstaan wij: het migreren van klantomgevingen, bouwen van nieuwe applicaties, migreren van applicaties en overige projectwerkzaamheden

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een korte enquéte met betrekking tot de klanttevredenheid. Door middel van tien korte vragen per klant, stellen wij de klanttevredenheid vast van alle klanten bij elkaar. Omdat de vragen divers zijn is het leveren van kwaliteit op alle gebieden belangrijk