Services

Cloud Service

Onze Cloud diensten onderscheiden zich doordat ze gebaseerd zijn op hoogwaardige en kwalitatieve Cloud technologieën. Daarnaast kunnen we vrijwel alle oplossingen datacenter redundant bouwen en zijn de resources voor elke VM en disk gegarandeerd. En dat is ideaal voor hoge performance eisen. Er is dus niets wat u deelt, u krijgt 100% waar voor uw geld.

Alle data en resources staan in Nederland

Onze hoogwaardige diensten zijn allemaal ondergebracht in datacenters in Nederland. Wij maken gebruik van resources in de datacenters: Equinix AM1 en Equinix AM2. Deze liggen tenminste 5 kilometer van elkaar verwijderd.

Al onze diensten zijn voorzien van een service level agreement, worden 24/7 bewaakt en bij onregelmatigheden wordt er direct onderzoek gedaan.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen of om een afspraak te maken.


We kunnen u ook terugbellen:
velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 
HAProxy logo
Sophos logo
Nginx logo

Beschikbaarheid

Deze cijfers representeren de functionele volledig werkende dienst van alle klanten. Hier is het overgrote deel datacenter redundant opgebouwd. Hoge uptimes in dit overzicht kunnen benadeeld worden als vele enkele servers ongeplande downtime zouden bevatten of bij netwerk onderbrekingen. Dit cijfer wordt maandelijks bijgesteld.

Applicaties

Dit zijn het aantal applicaties die actief zijn voor onze dienstverlening en de maatwerkapplicaties van onze klanten in volledige werking.

Lopende projecten

Dit is de hoeveelheid lopende projecten. Hieronder verstaan wij: het migreren van klantomgevingen, bouwen van nieuwe applicaties, migreren van applicaties en overige projectwerkzaamheden

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een korte enquéte met betrekking tot de klanttevredenheid. Door middel van tien korte vragen per klant, stellen wij de klanttevredenheid vast van alle klanten bij elkaar. Omdat de vragen divers zijn is het leveren van kwaliteit op alle gebieden belangrijk