Services

Managed Service

Onze managed diensten zijn een zeer belangrijk onderdeel van onze Cloud diensten, maar kunnen ook gebruikt worden voor diensten die u on-premise heeft. Als u monitoring, systeembeheer en patch management uitbesteedt, dan weet u zeker dat uw machines altijd voorzien zijn van de laatste updates en dat deze 24/7 beheerd en bewaakt worden.

Ransomware / malware

Wist u dat WannaCry (ransomware) gebruik maakt van kwetsbaarheden in Windows? En dat gebleken is dat veel grote en middelgrote bedrijven hun patch management helemaal niet op orde hebben? Wij kunnen deze diensten op elk gewenst moment leveren en volledig op maat maken voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen of om een afspraak te maken.


We kunnen u ook terugbellen:
velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 
HAProxy logo
Sophos logo
Nginx logo

Beschikbaarheid

Deze cijfers representeren de functionele volledig werkende dienst van alle klanten. Hier is het overgrote deel datacenter redundant opgebouwd. Hoge uptimes in dit overzicht kunnen benadeeld worden als vele enkele servers ongeplande downtime zouden bevatten of bij netwerk onderbrekingen. Dit cijfer wordt maandelijks bijgesteld.

Applicaties

Dit zijn het aantal applicaties die actief zijn voor onze dienstverlening en de maatwerkapplicaties van onze klanten in volledige werking.

Lopende projecten

Dit is de hoeveelheid lopende projecten. Hieronder verstaan wij: het migreren van klantomgevingen, bouwen van nieuwe applicaties, migreren van applicaties en overige projectwerkzaamheden

Klanttevredenheid

Jaarlijks houden wij een korte enquéte met betrekking tot de klanttevredenheid. Door middel van tien korte vragen per klant, stellen wij de klanttevredenheid vast van alle klanten bij elkaar. Omdat de vragen divers zijn is het leveren van kwaliteit op alle gebieden belangrijk